Loading,
one moment please

Project Detail

More about this project:

Design Hub was appointed as the main interior works contractor for the new state of the art Novartis heaquarters in Macuarie Park.

Working with the Architects Rice Daubney, Design Hub is responsible for the fitout of the six storeys, 10,000sqm building, consisting of a highly designed & manufacture custom joinery and wall linings. 

The design of the new buildings interiors is tailored exclusively to suit Novartis' needs. A combined woroking space brings all the staff together, with a clear emphasis on increasing interaction both within business as well as different divisions. The custon joinery spans across all open plan levels.

Works included custom banquettes with intergrated joinery, kitchens, tea points, lockers, work hubs, receptions and private working spaces.